Így dobd fel a házad!

Hőszigetelés

Az évek múlásával sokan unnak rá házuk színére, vagy esetleg más szín jön közben a divatba.

Nagyon egyszerű a megoldás ilyen esetekben, csupán át kell festeni homlokzati festékkel. Vannak homlokzati festékek, amivel ez könnyen megoldható. Az ilyen festék szinte bármilyen színben kikeverhető, de lehet persze előre bekevert színeket is választani egy palettáról, ha biztosra karunk menni a választással.

Jó módszer lehet az, hogy nem az egész házra való festéket veszi meg az ember, hanem csak egy kisebb mennyiséget, amivel kipróbálhatja azt a helyszínen a ház falán. Ha tetszik az a kis próba felület, akkor már bátran meg lehet rendelni a homlokzati festéket az egész házra, és így egy új házat varázsolhatsz az új színnel a házból.

Persze érdemes azon is elgondolkozni, hogy az udvaron levő dolgok, tárolók illetve a kerítés színét is hozzáigazítsuk-e a ház színéhez. Így lehet komplett a megújulás.
Ilyenkor egyszerűen kevertethetünk azonos színű zománcfestéket is, hogy például a kerítés is ugyanazt a színt kaphassa meg, mint a ház, vagy épp a sufnit is ugyanolyra festhessük, illetve ha nem egyformát szeretnénk, akkor azzal harmonizáló színt is egyszerűen választhatunk a színskáláról.

Megosztás