Divatos borosta a barbertől

Barber

Pár éve elég nagy népszerűségnek örvend a férfiak körében a borosta. Persze jó tudni, hogy hiába szeretne egy férfi borostát, ugyanis vannak olyan férfiak, akinek nagyon erős szálú a borostájuk, és bármit is csinálnak vele, az mindig szúrós lesz. Ezért is ilyen esetben a nők már nem annyira rajonganak ezért, talán vétó jogukat is érvényesíteni fogják.

Na de vissza a lágy, puha borostához!

Sokan úgy gondolják, hogy aki lusta borotválkozni az ereszt borostát, pedig ez egyáltalán nincs így. Hasonló munka, sőt akár lehet több is a borosta ápolása, karbantartása, mintha minden nap, szépen megborotválkoznánk.

Első feladat a borosta kapcsán, hogy ki kell alakítani a megfelelő kontúrt, aztán pedig rendszeresen nyírni kell a kívánt hosszra, mert 1-1 szál mindig képes gyorsabban nőni a többinél. Szóval ha borostában gondolkozol, akkor tudd, az rengeteg törődést jelent.

Épp ezért is érdemes talán a borostánk ápolását is egy profira szakemberre bízni, aki nem más, mint a barber. Ő az az ember, amit mindent tud a férfi arcszőrzetről, annak formázásáról, ápolásáról, és képes is megvalósítani e téren minden elképzelésünket, stílusosan, profin..

Így ha Te is igazán divatos borostát szeretnél, akkor jobb felkeresni egy barber shopot a közeledben, ahol profikra bízhatod ezt a feladatot.

Megosztás